Versiunea in limba Romana    English version  

Cristina Velescu-Dumitru

Istoric

Cristina Velescu-Dumitru este absolventa a Facultatii de Drept si a Facultatii de Litere, Universitatea din Craiova, cursuri de zi, ambele absolvite in anul 2007. La inceputul anului 2008 devine membru al Baroului Dolj (70 / 07.02.2008, decizia de intrare in barou), exercitandu-si activitatea in calitate de avocat definitiv Titular in Cabinet individual, cu drept de a pune concluzii la Judecatorii, Tribunale si Curti de Apel.

Tot la inceputul anului 2008 se inscrie pe lista scurta a traducatorilor autorizati, colaboratori ai Baroului Dolj, punandu-si la dispozitia baroului serviciile de traducator si interpret de limba franceza in cauzele cu clienti straini.

Experienta

Vizitati sectiunea Blog!


Copyright © 2013 - 2022, Avocat CRISTINA VELESCU :: Cabinet de Avocat :: Baroul Dolj, Craiova. Toate drepturile rezervate.| Harta site

Disclaimer: Materialul si informatiile continute in aceste pagini si pe orice alta pagina legata de site au doar caracter de informare generala si nu valoare de consultanta juridica. Trebuie sa consultati un avocat licentiat, cu drept de practica in jurisdictia dvs., inainte de a va baza pe oricare din informatiile prezentate aici. Considerati-va avizat ca orice actiune de a trimite E-mail, a vizualiza sau descarca informatii de pe site nu poate fi considerata ca o relatie avocat - client.

Vizitatori unici 00656 din mai 2013

avocatvelescu.ro Web analytics