Versiunea in limba Romana    English version  

Domenii de Expertiza

Drept comercial

In domeniul contractelor comerciale, asistenta noastra presupune redactarea, negocierea si revizuirea unei mari varietati de contracte comerciale (inclusiv contracte comerciale cu elemente straine). Astfel, oferim asistenta juridica in pregatirea si negocierea, atat in romana, cat si in engleza, a diferitelor acorduri comerciale (de exemplu, pentru distributie, agentie, franciza, leasing, furnizari de servicii diverse, de productie, agentie de consultanta, de vanzare - cumparare, asociatie, management).
De asemenea, oferim consultanta pentru:

  • recuperare debite / executare silita;
  • redactare cereri si reprezentarea clientilor in faza de executare silita a hotararilor judecatoresti;
  • mediere, tranzactii in faza procesuala si post procesuala
  • procedura somatiei de plata
  • contracte comerciale: redactare si atestare
  • intocmirea de notificari, somatii, adrese
  • asistenta la negocieri de contracte si tranzactii.

Practica noastra de drept societar acopera intreg spectrul de tranzactii corporatiste, preturile si probleme contractuale, inclusiv : asociatii in participatiune, transferul de active si de afaceri, contracte transfrontaliere, agentia/ acorduri de distributie, acorduri de licenta etc.


Copyright © 2013 - 2022, Avocat CRISTINA VELESCU :: Cabinet de Avocat :: Baroul Dolj, Craiova. Toate drepturile rezervate.| Harta site

Disclaimer: Materialul si informatiile continute in aceste pagini si pe orice alta pagina legata de site au doar caracter de informare generala si nu valoare de consultanta juridica. Trebuie sa consultati un avocat licentiat, cu drept de practica in jurisdictia dvs., inainte de a va baza pe oricare din informatiile prezentate aici. Considerati-va avizat ca orice actiune de a trimite E-mail, a vizualiza sau descarca informatii de pe site nu poate fi considerata ca o relatie avocat - client.

Vizitatori unici 00656 din mai 2013

avocatvelescu.ro Web analytics